HOTEL DOMENII PLAZA
BUSINESS & WELLNESS


București | România | Harta
romanaengleza germana
REZERVĂRI ONLINE CAMERE RESTAURANT EVENIMENTE CORPORATE EVENIMENTE PRIVATE
Dacă alegeți să organizați petrecerea de nuntă la Hotel Domenii Plaza, vă oferim soluții personalizate și o echipă calificată, care vă va sta la dispoziție, pe tot parcursul procesului de planificare a evenimentului, astfel încât atât dumneavoastră, cât și invitații dumneavoastră să vă puteți bucura de acest moment important din viață.
În pachetele noastre de nuntă veți găsi băuturi și specialități culinare dintre cele mai rafinate, decoruri de calitate și cele mai elegante aranjamente florale. Indiferent de varianta pentru care veți opta, unul dintre coordonatorii noștri, specializați în astfel de evenimente, vă va ajuta să organizați totul până la cel mai mic detaliu.

SALOANE

PLANIFICARE

Pentru a răspunde cât mai bine preferințelor dumneavoastră, am gândit o gamă amplă de pachete flexibile și variante de meniuri potrivite atât pentru petrecerile restrânse, intime, cât și pentru nunțile în stil grandios.

CONSULTANȚĂ EVENIMENT

Echipa noastră de profesioniști în managementul evenimentelor vă stă la dispoziție pentru alegerea concepte de design & style, creație, stabilire a bugetelor, project management. De asemenea, beneficiați de consultanță în orice chestiune legată de organizarea evenimentului, vă răspundem la orice întrebare și vă oferim suport și îndrumare, astfel încât petrecerea de nuntă să fie un eveniment de neuitat atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitați.

MENIU

O echipă de bucătari profesioniști va sta la dispoziția dumneavoastră și vă va ajuta să creați un meniu adaptat preferințelor dumneavoastră și cerințelor invitaților dumneavoastră. Pentru a vă asigura că veți satisface exigențele culinare ale participanților la nunta dumneavoastră. vă invităm, alături de nași, la degustarea completă a meniului și a băuturilor.

PACHETE DECOR

Pachetul Decor Residence cuprinde: huse scaun brocart, fețe de masa brocart, șervete brocart, meniuri, aranjamente florale Residence.

 

 


Copyright©2014 by Residence Hotels | Foto&Design | Magic Windows